17 Ocak 2013 Perşembe

üzüm üzüm satın


Satın GrapevinesOur benzersiz asma fidanı üretiminde sistem bize sürekli yüksek kaliteli asma üretmek için izin verir. Bizim bir yıl üzüm tüm siyah biyobozunur plastik ile kaplı yükseltilmiş yatak yetiştirilir. Her satır damlama sulama ile su ve besin maddeleri ile beslenir. Toprak nem üzüm stresli hiçbir zaman sağlamak için tensiometers kullanımı ile izlenir.Plastik ısınma su ve besin yatak ve bol miktarda toprak tarafından oluşturulan koşullar, bitki büyüme ve kök gelişimi için idealdir. Bu sarmaşıklar de ilkbaharda ekim ve güçlü büyüme için hazırlanmıştır.

Sözleşme Büyüyen
Biz memnuniyetle herhangi bir dedikodu çeşitliliği biz üretim materyali elde edebilirsiniz sağlanan büyümeye küçülecek. Düzenlemeler sipariş sırasında bir depozito ile peşin 12-18 ay yapılmalıdır. Sözleşme yetiştirmek için düzenlemeler için lütfen bizi arayınız.

Çift A. Vineyards At Notlandırma Standartları
Ekstra 1 yıl - Bu ilk yıl mükemmel büyüme yapmış bir yıllık sarmaşıklar. Top büyüme "12-18 ve onlar ağır bir kök sistemine sahiptir.

1 yıl # 1 -. Bunlar üzüm ekim asma desteklemek için iyi bir kök sistemi ile en iyi büyüme 6-12 "olan, 1-Ekstra sarmaşıklar biraz daha küçük olan Onlar mevcut sarmaşıklar çoğunluğu temsil eder.

Bizim Sipariş & politikaları Fiyatlandırma tanımak için emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder